Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjukhuset


Sjukhuset
Om du vill bla bla tryck 1
Eller bla bla 2
Eller bla bla 3
Djävla maskin som vräker ur sej dumheter
Vem fasen vill till maskin
”om du behöver psykologisk hjälp, tryck 9
Ja snart om man ska snacka med nån förbannad maskin så!

Och annars ring 112

Ringer 112 ”jag behöver bli kopplad till sjukhusets akut mottagning”
De hänvisade hit
Är det fara för liv
Jag behöver veta om en person är där
Ja min vi kopplar bara vid fara för liv
Men dom hänvisade hit
Ja men du får söka på nummerupplysningen
Det hade dessutom gått fortare, men kärring helvetet ville inte det


Jaha ja fittkärring djävel, hade kunnat kopplat
Om hon ville
Nummer finns bara i växeln
Och den är stängd
Så praktiskt om nån blir sjuk eller så
Och det inte är mellan 0700 och 1800

Förbannade sjukhus, den där växeln hade dom
Kunnat outsourca då kanske den fungerat




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-24 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO