Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sexbomb



Sexbomb
Sextromb
Sex kom, med dej som en
Virvelvind i stiltjen
Allt lyfter från sina förankringar

Så jobbigt
Så vidrigt
Så kostsamt
Så helvetiskt
Så härligt….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-24 09:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO