Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mussoranor

De kom emot mig
men vek undan
och förbi

De såg ut som
små grå virvelvindar
och gjorde ett
summande ljud

Ingen hade sagt mig
vad de hette
eller att de överhuvudtaget
fanns

De var mussoranor

De verkade inte fientliga
men skrämmande
i sin envetenhet

Och det fanns ingen vila
ingen sömn att fly till
för detta var
sömnen




Fri vers av stenhur VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-23 14:49



Bookmark and Share


  walborg
Titel-ordet förbryllar mig hur jag än försöker förstå ....
2010-05-23
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP