Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spelhålan på bingolotto



Spelhålan på bingolotto såg jag
För första gången

Röd kupa
Grön kupa
Röd kupa

Hon böjer sej ner och har liksom knutit
Sin tröja under bysten

Fasen om man inte skulle välja de där 2 rosa
Kuporna istället…..







(Lotta hade rosa klänning)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-23 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO