Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grekkris


Grekkrisen
Den är ingenting
Ingenting mot vad som kommer
När världens största låntagare
Kommer i riktig kris

Då kommer världen i kris
Kina, Indien och i viss mån Ryssland
Tar över
USA:s krig för sin makt
Är ett strypgrepp på dom själva…

7 miljoner husägare i USA
ligger efter med lånen
1 miljon av dessa
har redan lämnat sina hus

Enligt en lag i Arizona
och 10 andra stater
Så följer lånen och därmed skulderna
Med huset, inte husägaren

Så borde vi ha med
Så kanske bankerna fick tänka om




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-23 19:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det ska bli skönt att lämna alltsammans.
2010-05-23
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO