Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja ”Gamle Bill” alltså



Jag undrar hur Clinton mår
Ja ”Gamle Bill” alltså
När frun åker runt världen
Och tittar på allt
Hon gick från att vara världens näst
Maktfullkomliga
Till att åter bli världens näst
Maktfullkomliga

Men man undrar om hon inte
Har en liten ”Bill” nånstans
Ungefär som tele2 reklamen
”OOO what a Bill you have”
“Bill me please”
Och då vet vi vad hon menar




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-24 09:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO