Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Partimedlem 544 016


Partimedlem 544 016
Han var alltså inte ensam
I sin tro å Nazismen
Han var en av en dryg halv miljon
Och han var sammankallande till Wannzee
Där ”judefrågan” löstes
Sen blev han ståthållare i Tjeckoslovakien
Och så småningom så sköts han

En mördare
En av de värsta….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 152 gånger
Publicerad 2010-05-24 15:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Heydrich.

En annan fasansfull figur i detta sammanhang var Kurt Franz.
2010-05-24
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO