Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kapitalet är frånvarande


Kapitalet
Geografin
Kapitalet är frånvarande
Geografiskt

Förr fick patron
Och disponenterna mötas på gatan
I samhället med arbetarna
Numer så slipper de det….

Kapitlet har avgeografiserats
Numer så slipper dom se
De människor som de tar allt av
De sista som de har

Inte för att det spelar nån jätteroll
För de samvetslösa….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-24 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO