Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tor


Tor
Svingar hammare
Det ekar av smällarna där du bor
Och krampaktigt blundar de
Som inte har lärt sej att
Blixten bara är farlig när man är nära
Och åskan, inte alls

Ekande mellan bergen låter det
Som om han är riktigt vred
KKKKKKKRAAASH DUNDER
De smäller och lever om
Mycket att laga på vagnen för den gode Tor




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-25 11:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åskguden Tor ja som far fram i sin vagn och svingar sin hammare Mjölner...
2010-05-25
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO