Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varmt Hjärta

Ett varmt hjärta som slår
I ett mörker
Det slår så tyst
Ingen som hör

Skriven i den finns ett namn
Flamma
I varje slag syns den framträda
Ensamt visar den allt

Som en lugn katastrof
Dansar blodet runt
Kärleken spirar sig starkt
Där hjärtat är renast

En resa till ett vackert land
Bara vi två
Flamma och jag
Solen skönjer oss stillhet

Min hand i din
Nästan omärkbar
Men jag finns här
Glöm aldrig det




Fri vers av Lelle Lind
Läst 209 gånger
Publicerad 2010-05-23 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lelle Lind
Lelle Lind