Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(Ledtråd: Ray Bradbury)




Avlägset ljud av åska

 

vägen är hal och slipprig
sluttar förrädiskt
mot det andra diket

och min magkänsla säger mig
att någon tidsresenär snart ska trampa
på en fjäril igen




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 271 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-24 00:14



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Spännande denna magkänsla! Gillar den strofen särskilt! Tidsresenärenär en spännande figur
2010-05-24

    Tea Alex
Vacker tanke.
2010-05-24

  Larz Gustafsson VIP
Som jag ser det handlar det alltid om en väg och två diken. Den gyllene medelvägen, så att säga.
2010-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger