Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt huvud i ditt knä ...och mitt hjärta i din hand


Du är min sommar

Jag ligger med mitt huvud i ditt knä.
Det är soligt, det är hett.
Du böjer dig ner mot min mun
och kysser mig ömt på mina villiga läppar

Jag tar emot de underbara kyssarna
och smeker dig över din varma kind

Jag ligger med mitt huvud i ditt knä
och jag känner mig lycklig
Så lycklig att jag känner det bubbla
runt i hela min solbrända kropp

Jag ligger med mitt huvud i ditt knä
Det snurrar i mitt huvud när jag
tittar i dina gröna ögon
Det pirrar i mig när du rör vid mig

Jag smälter när du ler mot mig

Jag ligger med mitt huvud i ditt knä
och jag känner att jag älskar dig!




Fri vers av Amanda Mattsson
Läst 343 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-24 08:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amanda Mattsson
Amanda Mattsson