Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek.


Du, för alltid


Jag smakar på dina läppar
närhelst jag kan
För du blir lycklig
och jag blir varm i hjärtat


Jag smeker din hand
närhelst jag kan
För det påminner om
hur nära du är mig


Jag kramar dig
närhelst jag kan
För att din värme
betyder mest


Jag älskar dig
för alltid

För att du
älskar mig




Fri vers av Amanda Mattsson
Läst 336 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-26 09:12



Bookmark and Share


  Anton the poet
snyggt!
2011-02-02

  Jonas Pederson
Vackert älskling. <3
2010-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Amanda Mattsson
Amanda Mattsson