Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnat Jonas Pederson


Var mig för alltid nära

Jag saknar dig
trots att vi sågs nyss

Jag saknar din röst
trots att vi la på nyss

Jag saknar din värme
fast du nyss höll om mig

Jag saknar ett liv
där jag aldrig behöver sakna dig




Fri vers (Fri form) av Amanda Mattsson
Läst 345 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-19 19:04



Bookmark and Share


  aol
så vackert vännen,
2010-09-30

  Amorina
Jättefin! Gillar!
2010-05-19

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Jag tycker det är en mycket fin text. Fin rytm, vackert fångad känsla och enkelt och centrerat uttryckt
2010-05-19

  Jonas Pederson
Mycket fint älskling! Fanns en mening med den lilla dikten. Bra jobbat! ;)
2010-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Amanda Mattsson
Amanda Mattsson