Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill börja mitt liv NU


Snart är det min tur


Nu vill jag också ut i livet
ta studenten, ta det stora klivet

Skaffa jobb och leva fritt
Då alla ska veta att livet är mitt

Resa överallt och skapa nya minnen
Utnyttja allt vad jag har som sinnen

Älska dig och kyssa dig när helst jag vill
Det var ju faktiskt därför jag blev till




Bunden vers (Rim) av Amanda Mattsson
Läst 355 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-26 09:18



Bookmark and Share


  F.
Vackert.
2011-01-12

  Jonas Pederson
Fint! Snygga rim! :)
2010-05-27

  Blåbäret
fullt av livlust och kraft
och med framtidstro i hopp

men ändå, så låt dig omslutas av nuet och inte bara leva för planerna framför...alla möten och människor som du omger dig med, kontakter och erfarenheter...allt har redan börjat
2010-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Amanda Mattsson
Amanda Mattsson