Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den vackraste människan i världen

Komplexen och spegelbilden
arbetar i symbios

Du gormar och skriker,
ser bara felen

Tittar du noga så ser
du vad jag ser:

Den vackraste människan
i världen




Fri vers av Amanda Mattsson
Läst 368 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-25 21:33



Bookmark and Share


  Manal
klockren ! mkt bra skrivet
2010-06-02

  Blåbäret
så gör kärleken oss vackra inför varandra
i full sanning och öppenhet tillåts vi vara,
om ärligheten får följa hjärtats röst
2010-05-26

  Jonas Pederson
Fy fan vad vackert du skriver.
Bara så du vet.
Tror jag vet vad denna handlar om..?

Puss älskling! <3
2010-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Amanda Mattsson
Amanda Mattsson