Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
är inte alltid på topp, då solen står i topp


En liten reflektion om solen bara, inget annat...


Solen lyser och värmer
men mitt huvud känns virrigt.

Varför kan de inte spela samtidigt
solen och mitt huvud

det skulle vara så praktiskt




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-24 09:03



Bookmark and Share


  aol
jaa varför är det så,
2010-05-24

  Ewa-Britt Nilson VIP
Men den ger
Dig så småningom
kanske lite
energi...
2010-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP