Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att tala i bilder är en intressant ,men svår, konst , som det är få förunnat att behärska till fulländning. Jag tar tjuren vid hornen och försöker, på egen risk, må det bära eller brista..


Bildligt talat !

Hon var så vacker så att en ung Marilyn Monroe hade spruckit av avund !


Hans elegans var så övertydlig så att Diors senaste modeshow hade ställts in , i pur förskräckelse...


Slagfältet var som en flod av blod med tarmar och kroppsdelar flytande i en strid ström....


Politikern ljög så skickligt så att åhörarna svalde hans ord som den godaste av drinkar.....


-----




Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-24 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska