Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten "klick" , som tömt sin avföring här under alltför lång tid.....


"Till Dem som trakkar ner på poeter.se !"

" Det finns toaletter, med anslutna reningsverk !"




Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-24 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska