Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frid

Den sista gång
vi såg på varandra
var det som om allt
det onda
det svåra
det sorgliga
vek undan för en stund
och allt blev

-frid-

Jag bär den med mig
än idag

Kanske ska jag en gång
ha förmånen
att få skänka den
vidare




Fri vers av stenhur VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-24 16:01



Bookmark and Share


  walborg
Ett avskedets ögonblick fyllt av ömsesidig kärlek blir en kraftkälla som bär egenom hela livet. Fint att läsa.
2010-05-25
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP