Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den starkaste


hon är förvirrad
hon vet inte var hon är eller varför
vet inte vem hon är

jag har en plan
vill visa henne allt hon är ikväll
allt hon kan vara

han talar mjukt
för en gångs skull kan hon lyssna
säger det hon vill höra

jag ser från avstånd
endast den starkaste överlever
jag är inte han




Fri vers av tonsoku
Läst 335 gånger
Publicerad 2005-11-13 06:02



Bookmark and Share


  Smultris
Smärtsamt ärligt... Känner så väl igen mig i känslan du beskriver...

Svidande.
2005-11-13
  > Nästa text
< Föregående

tonsoku
tonsoku