Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
idag är det ett år sedan min pappa begravdes


min pappa hälsade på

min pappa kom till mig och bad om ursäkt för att han alltid jobbade så mycket när vi barn växte upp. han satt bakom pappershögar på sitt kontor och svarade i telefon. om man frågade vad han gjorde på jobbet svarade han att han prasslade med papper. han sa att det inte var värt det. att jobba så mycket.

pappa passade också på att tacka för den fina begravningen när han ändå hälsade på. han uppskattade den fina kistan och alla blommor. han skrattade åt prästen som kom försent så vi fick vänta i snögloppet. men han sa också att det inte gjorde honom något, han låg ju redan... men vi frös i våra tunna begravningskläder.




Fri vers av Gunsan
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-24 19:23



Bookmark and Share


  Miss Mod
Ett kärt besök?
2010-06-05

  Trädflickan
Det var nog ett kärt besök och lite humoristisk verkar han ju ha varit.
2010-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Gunsan
Gunsan