Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnens bästa

 

Så står jag där igen med en snorig unge och en dagisföreståndare som tittar på mig med förberående blick.

-Verksamheten, säger hon, verksamheten blir lidande om vi har snoriga barn här.

Men den här gången är jag förberedd och spänner ögonen i henne.

-Om barnen är hängiga men inte sjuka så får ni väl anpassa verksamheten efter barnen. De är här i första hand för att vi skall kunna arbeta. Eller skall över hälften av föräldrarna stanna hemma för att ni skall kunna ha er verksamhet med de fåtal barn som är kvar?

Hon sa aldrig något om saken igen.

 

 

 




Prosa (100-ordare) av Lena Krantz VIP
Läst 395 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-24 20:15



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Känns verkligen igen vill jag lova
2010-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP