Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din hud

Din hud har ingen temperatur, strävheten finns inte att kännas av.
Din hud har ingen längtar den är bara ett tomt skal, ett skal som saknar innehåll.
Din hud har ingen färg, den är tom, full av tomhet som täcker allt.
Som tömmer ut allt innehåll av allt.
Din hud skapar tomrum, tomrum som täcks av skal.
Likt skalbaggens lik, skalet är sprött och skimrande men utan liv.




Fri vers av Linnea Ingrid Marie
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-24 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linnea Ingrid Marie