Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ettärtvå

känner gräs smeka fötter
mjukgräs
mjukhav

fågel
fågel
fåglars
sånger

fjärilslätta

i träden ler tusende pärlor
vecklas
sakta
ut

blad andas
två är ett
ettärtvå
bladellipser
hjärta

harmoni
solgryning

lockar dimslöjor
sveper om
in

böljande lätta
steg

insteg
finner vatten
vattenmoln
stiger

sjö bjuder
strömmar sköljer
näckros

seglar
lotusdröm

 




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 196 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-14 11:30



Bookmark and Share


  Matilda Linnéa Tinér
fina invävda ord
skapar ett leende på mina läppar. finfint! :)
2010-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser