Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kulturskribenten John Sjögren uppmanar i dagens UNT oss om att upptäcka Harry Martinsons naturlyrik nu när sommaren exploderar. Från mig, en hommage till den störste...




Trastens tystnad

Regnet öppnar

varats gardiner

och mina ögon tar

den tunna särligheten

 

trastens tystnad

vilar i dikesrenen

ett vindens följetåg

talar i trädens skirhet




Fri vers (Modernistisk dikt) av Fredrik Stillesjö
Läst 337 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2010-05-25 11:24



Bookmark and Share


  Maria T
" skåda Gud
i evig sommarskrud"
2010-05-25

  Johan Bergstjärna VIP
Mycket vackert naturmotiv!
2010-05-25

  Carola Zettergren
Ljuvligt vacker, en strålande hommage, verkligen! Applåder!
2010-05-25

  anits VIP
Helt underbara ljuvliga rader
2010-05-25

  Anna*
Helt underbar helhet och känsla! applåder
2010-05-25

    ej medlem längre
Vackert. Omsorg om ljud och bilder känner jag här ...
2010-05-25

    Bodil Sandberg
En vackraste hyllning till Harry M!
2010-05-25

  ULJO
Harry Martinsson i alla ära, du är inte så dum du heller. Vacker och finstämd poesi.
2010-05-25

  walborg
Finstämd naturlyrik. Och jag håller med om Harry Martinsson som är bland våra finaste naturpoeter!
2010-05-25

    Maria Malm
En riktig ljuvlighet.
2010-05-25

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Ljuvlig. =)
2010-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö