Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla ringer mej



”Alla ringer mej”
Sa hon som försvar
När arbetsgivaren klagade på att
Hon snackade för mycket i telefon
På arbetstid….

”Jag kan ju inte stänga av telefonen, eller hur”
Tänk så märkligt det kan vara
Och hur man kan se saker på olika sätt




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 188 gånger
Publicerad 2010-05-25 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO