Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hade en Nissan


Jag hade en Nissan
MAXIMA
Jag tänkte aldrig köpa en ”japs”
Men jag blev förälskad när jag körde den
Redan första gången
Vad gör man när man är förälskad…

Det var en vit 3 liters V6
Automatlåda, AC, taklucka
Underbar komfort….
Hade den också i nästan 9 år
Älskade den bilen, (älskade i den bilen med)
Sen blev det överslag i motorvärmaruttaget
Så den började brinna…
Den brann upp…

Men när jag haft den några år så började den gå dåligt
Som om det var fukt i tändkablarna
Så jag kollade med reservdels firman
Vad de kostade med kablar och fördelarlock
Men de skilde inte mycket så jag sa åt killen
”du jag köper oroginalet i så fall”
”Vaddå de kan du inte göra, då för du ju nåt ching chong”
”Du hela den här bilden är CHING CHONG” svara jag.
Ching Chong bilen gick som en klocka
Till dess jag fick den uppeldad…..

Fasen, jag saknar ännu det ljuva ljummet av den sexan
Och comforten.. susande fram i trafiken….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-25 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO