Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIVET Alltid senare än nu


Senare
Alltid senare
Vi lever inte nu
Vi lever ”senare”
I våra drömmar

Och kanske tidigare
Tidigare
”Då när hon älskade mej”
Eller ”då när jag var barn”
Då när allt annat var annorlunda än nu
”Då när dom levde”

Alltid senare
Alltid senare än nu
Eller tidigare än nu
Aldrig nu
Aldrig tillsammans med samtiden
Känns de som

Som om drömmarnas tid inte kan vara synkront
Med den tid man har
Tänk så mycket, väntan vi har
I förväntan på framtiden
Och längtad tillbaks i tiden

Vill du leva nu
Kyssa mej in i den härlig verkligheten
Idag, nu, på sekunden…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 130 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-26 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO