Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GALET...


Vad är galet
vad är rätt?

I vilken form
har du blitt mätt?




Bunden vers (Rim) av Anders Nordlander VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-25 23:32



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Men texten stämmer ju lodjuret, det visar kommentar tydligt!
2010-05-26

  lodjuret/seglare VIP
ja, man går till sig själv och frågar
är detta en läsvärd text och har man
då styrsel på sitt samvete
så blir förstås svaret nätt. Jorå!
2010-05-26

  walborg
Uppmaning till inre rannsakan.
2010-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP