Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stadshuset i Stockholm


Stadshuset i Stockholm
Beräknades för 3,5 milj
Sen ändrades det till 7 milj
Innan det blev halvfärdigt
C:a 18 miljoner när det var klart
1923

DE offentliga
Lyckas nästan alltid med ofantliga
Överskridanden i kostnadsväg
DEN klantigheten kan man knappast ta ifrån dom




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 130 gånger
Publicerad 2010-05-26 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO