Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjuren från Gästrikland


Tjuren från Gästrikland
Ska göra sitt ”jobb”
Han ska så i håven
Eller i håvet….

Så en arvinge till landet
Man kan undra
Har de ”kollat av hans spermier”
Och om hans njurproblem är ärftliga
Så kanske nästa kung har dom

Och
Om har de då förberett med en donator istället
OCH hur skulle det lagligt sett
Se ut med en donator?
Det är ju ”ätten” Bernadotte som borde ”försvaras”

Eller?
Den ”fina ätten” Bernadotte vars förfader
Var vintrampare för några hundra år sen
Det är den ätten som ska försvaras…
Eller förvaras…
Och det med en ”tjur” från Ockelbo
Vars samhällsnamn nu far över hela världen
Det namn som bara båt och skoterfanatiker kunde
Förut…

Men det var längesen båtar och skotrar tillverkades
Det var förgasare på dom
För att skaffa en arvinge
Så är det nog direktinsprutning som gäller…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-26 11:37



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
jo jag förstår ju texten, men inte varför detta ord ploppar upp
2010-05-26

  Anders Nordlander VIP
Förstår inte, men jag får bara ett ord i huvudet; Ockelbohärvan!
2010-05-26
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO