Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågan är...



Frågan är om en vägg är bra
eller ett segt lim?

Frågan är om det är tal om att hjälpa
eller att stjälpa

Frågan är
samma som förut
vad har då rätats ut

kanske det har mest krokat till

Frågan är
om jag inte har rätt

Frågan är om det är mig övermäktigt
isåfall är jag i gott sällskap

Frågan är
obesvarad




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-26 01:03



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
frågan är om du inte har kroknat till, 'krokat till´ har jag då aldrig hört talas om, för övrigt... bättre än så här kan du
2010-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP