Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en blomma mot alla odds


Varma asfaltkorn
på rosa kronblad

Svarta tårar som
vårbris smeker bort
från din kind

Idag




Fri vers av Almagrundet
Läst 547 gånger
Publicerad 2005-11-13 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet