Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med anledning av...


Bättre kan du.
Känn nu mera!

Dina ord är fattiga,
kan du inte leverera?

Konsten är en tävlan
förstår du väl,

det duger ej att tömma
ur sitt hjärta och sin själ.

Vad texten innehåller
skiter jag ju blankt i

i jämförelse med andra
den blott svammel så förbli




Bunden vers (Rim) av Anders Nordlander VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-26 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP