Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En otacksam en!




Jag ville stämma livet.

 

det fanns en massa tid jag inte använde
när jag var ung och dum

år efter år
var ligger de nånstans idag
nu kunde jag ha bruk för dem

jag ville stämma livet
som så slösar ungdomen på valpar
utan begrepp om värdet

jag ville kräva livet
retroaktivt

minst tio bortkastade år
som jag vill ha tillbaka
- nu!




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 258 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-26 11:21



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Men backen kärvar, återvändo fattas!
2010-05-26

  Eva Langrath VIP
Stark igenkänningskänsla men tiden kommer aldrig åter man får försona sig med sig själv och den man var.
2010-05-26

  walborg
Kanske behövde Du som ung dessa valpar för att utveckla någonting värdefullt inom Dig som blommar nu?
2010-05-26

  Larz Gustafsson VIP
En känsla jag känner igen.
Vanmakt...
2010-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger