Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu snackas det om telefoner




En gång i tiden tjaffsades det om rökpausar
Rökar sa alltid att
”de hade rätt till 5 minuter i timmen”

Nu snackas det om telefoner….
Telefontid
Snart blir det förbjudet med
På sina håll
För tänk va mycket arbetstid som snackas bort

Och tänk er framöver när de små ”fnitter fitterna”
Som man idag ser på buss och pendel
Och de jallar hela tiden i sina nallar
Tänk er när de ska börja jobba
Och inte kan snacka hela tiden…..

Vilket himla gnäll….
Det kommer att bli….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-26 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO