Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trädblomman

 

hon satte sig

invid träd

 

lutade sig tillmjukt

mjuktill

 

 träd upplevde hjärtsången

 

lade armar om

slöt henne

in

 

det står ett blommande träd i ängen

 

han lutade sig

mot träd

 

kände doft av

 

träd riste krona

blommande välsignandeljus

regnade över honom

hans händer

var täckta

 

skakade av

 

vid hemma

 

upptäckte han förvånad

blomma i bröstficka

 

lyfte i varsamljus blomma

lade den i fönstersmyg 

 

 

i ängen står grönskimrande träd

 

 

i trötta stunder

återvänder han till träd

 

 

följde träds vandring

 

 

trädet bär frukt




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 422 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-26 18:08



Bookmark and Share


  Vind
Jag tycker om känslan som träd ger... och dina ord.
2010-05-26

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Ljuvligt, underbart.Tack!
2010-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser