Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden: Eddie Meduza som ena bonne i Bonnatwist på det glada 80-talet




Aforism: Bonnatwist

~*~

Man kan leda en ko ut på grönbete men man kan inte lära henne att mjölka

LPWJ 25/05/10

 

Eddie Meduza - Bonnatwist
http://www.youtube.com/watch?v=_vicsWHNLCE




Övriga genrer (Aforism) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 534 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-26 20:32



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Nej, det var då sant:-)
2010-05-27
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP