Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Satanshelvetet

Satanshelvetet dansar i mina brända ögon.
Allt det jag trodde var mitt har brunnit upp,
avlägsnats av elden, den förtrogna.

Djävulsaset smeker min blödande kropp.
Allt det jag trodde var mitt har runnit ur,
avlägsnats av dolkhuggen, de ledsamma.

Fanskapet leker med mina sorgliga drömmar.
Allt det jag trodde jag kunde få har blåst bort,
avlägsnats av sveket, det omistliga.




Fri vers av Daybreaker
Läst 602 gånger
Publicerad 2005-11-13 14:52



Bookmark and Share


  Jessica Ewa
Å jag blir skönt arg när jag läser det här! Jag känner igen mig i mycket och textens upprymda upproriskhet smittar av sig! Väldigt unikt skrivet! Jag tycker om det.
2005-11-14

  Kicki Karlén
Ett kul sätt att använda svordomar i en ganska sorglig dikt!
2005-11-14

  katastrofromantiker
Mm mycket ilska.
Får känslan av att den är skriven med sammanpressade tänder.

Jag gillar upprepningarna eller återknytningarna menar jag, Djävulens olika faser.
2005-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker