Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lik och olik


Du var blond
Jag är mörk
Du var kvinna
Jag är man
Du debuterade 5 år innan jag föddes
So what

Jag såg i en film att du hade en Amazon kombi
Filmen var svartvit men det såg ut som om
Den kunde vart ljusblå
Som min
Det var en underbar bil
Arbetsbil, familjebil ”ha sex i bil”

Sen läser jag det du skrivit
Det är underbart
Men böckerna är omöjliga att hitta på loppisar och sånt
Totalt, men jag ska ha tag i dom
Ska läsa om din vardagshändelser
Dina ord….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-26 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO