Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En torkad tallrik


En torkad tallrik
En fasttorkad tallrik
En djävla fasttorkad tallrik med
Obortsköljd gammal mat på
Torrt som helvete
Och allt sitter som betong…

Och du tror att jag ska diska den
Jag som sköljer av min tallrik
Varje gång jag käkat, just för att slippa sånt

Du måste vara dum i huvet
Dum som få
”dum som torkade matrester”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-26 21:46



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
lägg den i blöt en timme...

ja inte näsan *L*
utan tallriken
2010-05-27
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO