Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rasande lik



Rasande lik


Han föll ner och bara dog




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 161 gånger
Publicerad 2010-05-27 00:07



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
usch då
2010-05-27
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO