Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag funderar på att påverka allt jag tycker om med knivar

Mitt ansikte är fruset
Men mitt blod kokar

Från fingret som smeker hennes handrygg
Går en fjärilseffekt till min hand
Som träffar som en näve

Från denna kärlek
Strömmar min ilska

Från min ilska
Strömmar hatet

Från hatet
Strömmar knivarna

I tanken dör de allihop
För jag tycker om dem

Min egen kniv i bröstet vrider jag om själv
Så att ingen kan göra det åt mig




Fri vers (Fri form) av malkvanbandy
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-27 00:14



Bookmark and Share


  veritaserum
Jag inger respekt för ordet fjärilseffekt.
2010-05-27
  > Nästa text
< Föregående

malkvanbandy