Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En numer känd kirurg


En numer känd kirurg
Har omplacerats

Men vi medborgare skulle inte varnas
Trots alla misstag som hon gjort

Som kirurg så var hon uppenbarligen
Typ snitt, dåligt
Riktigt kass
Typ under genomsnitt
Långt under




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-27 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO