Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tror att denna kan tolkas annorlunda än vad jag menar med den, men spelar roll. Det är en dikt, tolkningen är fri.


Gick vilse i mig själv när det var dig jag ville möta

Jag gick vilse i mitt eget hjärta
Inlindad i hudes hunger

Andetagen glömmde jag att tänka på
Småvirvlar av hjärtslag trängde ända in (i mig)

Nyfödd, nyvaken och lite nyfiken

Kallsup fick jag när du försökte dränka mig
Eller kanske råkade du bara


Så jag gick vilse i mitt eget hjärta
Som jag ville ge till dig

Men jag snurrade in mig så förfärligt
Så du kanske inte förstod

Att du skulle ta emot det (varsamt)


Men du snurrade lite med mig
Fast jag snurrade nog lite för fort

Så att du inte riktigt hann med (tror jag)

Och jag simmade så djupt
Att jag inte riktigt hann upp till ytan


Innan du var borta




Fri vers av Glömma
Läst 340 gånger
Publicerad 2005-11-13 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glömma