Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÖRLEDAREN


Eldsjäl
säger man

Ja
det var han nog

tills sjukdomen tog hans
brand och glöd

Van att dirigera
inte bara i
körsammanhang

Hade vänner och ovänner
som en riktig eldsjäl
ska ha

In i det sista
ville han

dirigera oss

som om
ingenting hade hänt

Så mänskligt
så varmt


tragiskt

ty
han orkade ej ens

sig själv

dirigera




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 40 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-27 10:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP