Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten utsvävning kring byråkratins förbannelser.... . Inspirerad av en kollega..


"Byråkratia.."

Byråkratia
landet där inget händer
förlamningen är total
blanketter, stenciler, paragrafer
ansvarig tjänsteman avliden
tiden är för långt förliden
periodiska timtider införda
alla rättigheter avförda
kontoret stängt 24 - 7
allt inlåst ,klart det ju
korruptionen satt i system
grumligt utformade emblem
allt oklart och obegripligt
omöjligt , helt obestridligt
svårt att genomskåda
inte ens av våda
den totala samhällskollapsen
den fatala sista insatsen
allt faller i bitar
rasar samman
ingen på någon litar
slut för gemene man.....

--




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 346 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-27 10:39



Bookmark and Share


  aol
en otäck sanning vilar i skriften,
2010-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska