Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snutsnack


P = Pensionär
UD = ungdjävel
PU = pundare
D = dealer
VUM= Vanlig men uppkäftig medborgare

B= batong smäll
K= klapp av medborgare 1 klapp ska svaras med 5 st B


Jag knäppte till en VUM igår
VUM, var det inte en P?
Jo den där som åker med ett fulfinger i bakrutan
Aha
Ja han nästan K:ade mej
Oj fan
Ja dom ska ner på knä
Just de, de har inget försvar, vi är tjänstemän åt staten
(allmänt asgarv)

Nå hur var tillslaget igår kväll?
Jo de var en massa folk där
Vi fick tvinga ut UD och några PU med våld
D hade en påse som motsvarade 3 år
Men vi tog det och lät han gå…
De går inte i kaffekassan, precis som de cash vi hittade
Ok hände inget mer
Vi körde han till akuten, han bröt armen
Kanske några B som var för hårda

Ja ni får skärpa er om det vill inte ha stämningar här
Nej helst inte, nu när vi har så bra stämning
(allmän munterhet)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 184 gånger
Publicerad 2010-05-28 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO