Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasiga själars stormöte



Trasiga själars stormöte
Som sönderslitna vrak
Kommer de tillsammans
Likt ett sanatorium av
Snart döende
Ett krigssjukhus
Med amputerade kroppars själar…

Mötet mellan dem
Löser upp många knutar
Det är inte helning som pågår
Ingen healing alls
Bara insikt om att det finns fler
Och att det finns liv
Och att livet är värt att kämpa för
För sin egen skull

Efter stormötet
Vandrar många av dessa, mer hela
Än på länge med en process av
Att kunna
Bli som förr och kanske starkare
De flesta av dom lyckas
Tyvärr inte alla….
För några var sorgen och beklagandet
Deras livsserum….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 141 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-28 08:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO